Skab dit eget akvarium

Lørdag, 18. december 2010
af Redaktion
Fishdom er et avanceret puslespil, der med dets detaljer, grafik og lyd er langt mere behageligt end andre spil i samme genre

Af Thomas Heine Bech

ANMELDELSE AF FISHDOM
Match-3 er en genre, der er blevet særdeles populær de seneste fire-fem år. Denne type spil er af den slags, som er nemme at komme i gang med men svære at slippe igen. Fishdom er fremragende og ligger i den absolut bedste ende inden for genren.

Download spillet her...

OM SPILLET

Plusser: Flydende gameplay, flot grafik, pauseskærm
Minusser: Ikke så mange fisk at vælge imellem

Karakter: 8/10

Genre: Match-3
Udvikler: Playrix Entertainment
Udgiver: Screenseven

Dan ens søjler og rækker
Fishdom er overordnet set et klassisk Match 3-spil, hvor man ved at flytte brikker skal skabe rækker eller søjler af mindst tre ens, hvorefter disse forsvinder.
I Fishdom gælder det om at danne ens rækker og søjler på felter, som er farvet gyldne, hvorefter felternes farve bliver "normal". Når alle gyldne felter er væk, er banen gennemført. Nogle felter er låst med kæder, og disse skal klares mere end blot en gang. Som hjælp har du blandt andet bomber og raketter, som rydder større eller mindre områder omkring sig.
En lækker gameplay-mæssig detalje er, at man sagtens kan fortsætte sit spil, mens tomme felter bliver fyldt med nye brikker, hvilket gør Fishdom langt mere behageligt at spille end mange andre inden for genren.

Lækker grafik og behagelig lyd
Når en bane er gennemført, belønnes man med penge alt efter, hvor mange felter, man har klaret samt hvor hurtigt, man har gennemført banen. Pengene kan bruges til at købe fisk, udstyr og diverse planter og udsmykning til sit akvarium. Det er meget sjovt at se fiskene svømme rundt og motiverer yderligere til at blive ved med at spille. Der kunne godt være nogle flere typer af fisk og udsmykning at vælge imellem, men det er ikke et stort problem.
Som en rigtig smart feature kan du anvende dit eget akvarium som pauseskærm, og det ser virkelig flot ud. Grafikken er lækker med mange små detaljer, og lyden er behagelig uden at virke irriterende.
Alt i alt er Fishdom velsagtens et af de bedste Match 3-spil på markedet.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Cake Mania: Lights, Camera, Action!
Majong: Ancient Egypt