Erobr det vilde vesten

Lørdag, 19. november 2011
af Redaktion
I Pioneer Lands skal du samle ressourcer sammen for at kunne udforske nye og ubeboede landområder i det vilde Amerika

Af Henrik Schou

ANMELDELSE: Som titlen måske antyder, så tager Time Management spillet Pioneer Lands dig med tilbage til det vilde vesten - der viser sig slet ikke at være så vildt endda. I hvert fald er det ikke banditter og indianere du skal bekymre dig om - det er nærmere kedsomheden, der bliver din værste fjende.

Download spillet her...

Hver af de 99 baner i Pioneer Lands består af et vejnet, der nogle steder er spærret eller f.eks. trænger til at få bygget en bro. Du skal samle ressourcer fra forskellige steder på kortet og samtidig bruge tid på at udbedre og reparere vejnettet.

OM SPILLET

Genre: Strategy Time Management
Udgiver: Big Fish Games

Plusser: Flot grafik, anderledes setting, sjovt i starten
Minusser: Kedeligt i længden, ingen mulighed for at sætte opgaver i kø

Karakter: 6/10

Hemmelige mål
Hver bane, der skal løses på tid, har sit eget lille delmål samt et "hemmeligt" mål, der kan vinde dig en lille bonus efter banen er gennemført.
I starten har du kun en enkelt arbejder at kommandere rundt med - desværre kan hans opgaver ikke sættes i kø, så du skal konstant overvåge hans færden rundt på kortet for at være parat til at give en ny opgave. Efter et par baner får du adgang til flere arbejdere og i sidste ende kan du styre både mandlige og kvindelige arbejdere, der kan løse hver deres type af opgaver.

Morsomt i starten
Langt hen af vejen er Pioneer Lands faktisk rigtig sjovt - grafikken er rigtig flot og settingen er interessant. Desværre varer det ikke ved for som du gennemfører bane efter bane, går det langsomt op for dig at Pioneer Lands er skrækkeligt ensformigt. Opgaverne forbliver de samme og det er bare begrænset hvor underholdende det bliver ved med at være at hente korn og lave det til mel.
Og det er sådan set Pioneer Lands i en nøddeskal. Morsomt i starten og kedeligt i længden. Det er et helt klassisk og traditionelt Time Management spil, hvis største force er nydelig grafik og en anderledes setting.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også ameldelser af...
Build-a-lot 2
Green Valley