Et actionspækket "udbrydningsspil"

Lørdag, 9. juli 2011
af Redaktion
Action Ball 2 byder på action for alle pengene fordelt på mere end 150 niveauer

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: I Action Ball 2 skal du affyre kugler mod en mængde klodser og samtidig undgå at kuglen falder ud af skærmen, ved at bevæge en platform nederst på skærmen. Målet er som altid at smadre alle klodser i toppen af skærmbilledet og som altid, så kan der falde bonus-mønter ned, når du knuser klodserne.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Arcade og action
Udgiver: Intenium

Plusser: Masser af action
Minusser: Forvirrende design, rodede baner, Ensformigt

Karakter: 4/10

Tilfældigheder
Som i andre spil i samme genre er det ikke altid en fordel, at opsamle bonus-mønterne - nogle af mønterne skaber nemlig ulemper for spilleren.
Den største ulempe i Action Ball 2 er, at klodserne der skal smadres, bliver usynlige for spilleren, hvilket medfører, at spillet hurtigt bliver alt for tilfældigt.

Manglende overblik
Banernes design imponerer generelt set ikke. De minder om hinanden og der er rigtig meget der flyver rundt og bevæger sig, hvilket ikke bidrager til overblikket. Spillere af Action Ball 2 bør bestemt ikke have tendens til at blive rundtosset.
En enkelt bane af de baner undertegnede afprøvede var helt håbløs designet, så kuglen endte med at skubbe sig selv rundt mellem forskellige teleportere. For at udfordre dig yderligere præsenteres du også for en række fjender, der flyver rundt og forstyrrer. Ideen er god, men føles ikke rigtig overbevisende.

Masser af action
Det mest positive ved Action Ball 2 er, at der er masser af action i spillet. Og er du glad for Breakout-spil, så kan du da godt udfordre dig selv med Action Ball 2, men der findes altså langt bedre spil i genren.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Strike Ball 3
Sky Kingdoms