Et vanedannende arkadespil

Lørdag, 29. december 2012
af Redaktion
Stand o’ Food er et spændende arkadespil til dig, der nyder farverige billeder og gode udfordringer!

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Lige på og hårdt starter Stand O' Food med at præsentere dig som den nye burger-kok i en junkfood restaurant. Du skal kokkerere burgere og anden fastfood og servere det for kunderne. Når du har tjent penge, kan du udvide køkkenudstyret eller servere kaffe, så kokken løber hurtigere, og du derved tjener endnu flere penge.
For de rutinerede casual game spillere lyder det som et velkendt Time Management spil, men det er det alligevel ikke helt; for at sikre at burgerne er friske nok, er burgerbaren ordrestyret, det vil sige, at madvarerne ikke kan lægges sammen, før de er bestilt.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: God udfordring, et lille twist på genren, flot grafik
Minusser: Kan være for svært

Karakter: 7/10

Kræver godt overblik
Når du tager en bøf eller en burgerbolle fra et af samlebåndene, skal du tænke dig godt om. For det kan betyde en begrænsning i, hvad du kan lave til den næste kunde, når de ønskede madvarer ikke ligger forrest på samlebåndene. Det er dog muligt lægge en enkelt bolle eller spejlæg til side på en tallerken (flere kan tilkøbes), men det er ikke altid nok, så du skal have et godt overblik og en plan for dine næste træk.

Et lille twist
Modsat lignede spil i Time Management-genren er det ikke muligt at smide mad i skraldespandene og en fejl kan derfor betyde, at du mister en del kunder, når f.eks. dine agurker, som du skal bruge for at afslutte en burger, ligger langt inde på samlebåndet. Så kan man bare sidde og vente på, at kunderne bliver så utålmodige, at de forsvinder og banen afsluttes.

God udvikling i sværhedsgraden
Spillets sværhedsgrad følger spillerens udvikling godt; netop som du gennemskuer spillet og kan smække burgere sammen, uden at kigge på hvad kunderne ønsker, så kommer der nye kombinationer. Undervejs dukker der f.eks. kvinder op, som ikke spiser kulhydrater, og pludselig skal der laves salater og helt andre kombinationer.

Vanedannende
Stand 'O Food er en sjov variation af Time Management genren, der har et simpelt puzzle element. Originalt er det ikke, men det er vanedannende og kan give Time Management- og puzzle-fans timer af underholdning.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Time to hurry: Nicole's story
Burger bustle