Flugten fra vulkanøen

Lørdag, 23. februar 2013
af Redaktion
Escape from Thunder Island er en fin blød mellemvare, med udfordringer og opgaver nok til at underholde fans af Hidden Object Adventure-genren


Af Dorthe Kragh Svendsen

ANMELDELSE

Thunder Island er en trope-ø, med en gigantisk vulkan, der er øjeblikke fra at gå i udbrud og udslette hele øen. Tiden er derfor knap. Rita skal finde sin far og få repareret sit fly, så hun kan forlade øen - men ikke før den skjulte by og dens skatte også er fundet (og røvet).

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Ganske fornøjeligt

Spillet er et klassisk Hidden Object Adventure. Du styrer Rita rundt mellem skærmbillederne og undersøger dem for brugbare genstande. Tingene skal du bruge forskellige steder i dine omgivelser for at komme videre i din færd. Med jævne mellemrum smider spillet en Hidden Object skærm i hovedet på dig, hvilket bestemt ikke gør noget, for disse er ganske fornøjelige og veldesignede.

Generelt er både puzzles og Hidden Object delen af Escape from Thunder Island i den lette ende af skalaen. Der er kun få udfordringer, der bør volde den erfarne Hidden Obect Adventurespiller problemer og sidder du fast, er der altid den trofaste hjælpeknap, der kan lede dig videre og på spillets flotte oversigtskort kan du nemt se hvilke steder du mangler at besøge.

OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Godt stemmeskuespil, fine Hidden Object skærme
Minusser: Kræver alt for præcise klik, grimme mellemsekvenser

Karakter: 6/10

Grim tegneseriegrafik

Historien er nogenlunde sammenhængende og spændende. Desværre er den fortalt i en forfærdelig grim form for tegneseriegrafik. Det er naturligvis gjort med vilje, men personligt er jeg ikke begejstret for stilen. Desuden har hovedpersonen Rita en forfærdelig irriterende personlighed. Dog er spillets stemmeskuespill rigtig godt og et positivt element i de grimt tegnede mellemsekvenser.

En blød mellemvare

Escape from Thunder Island er en fin blød mellemvare, med udfordringer og opgaver nok til at underholde fans af genren. Eneste tekniske problem, spillet byder på, er, at du skal klikke særdeles præcist på ting for at samle dem op - den slags kan godt blive frustrerende, hvis du, som undertegnede, spiller disse spil meget hurtigt, for så vil du med sikkerhed klikke ved siden af massevis af ting.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Twillight city
Big city adventure: London mystery