Gratis spil til alle brugere!

Fredag, 2. august 2013
af Redaktionen
Lige nu kan alle brugere hente et gratis spil her på familiejournal.dk. Spillet har smukke omgivelser, en medrivende fortælling og fungerer som en slags Find Holger for voksne.

Computerspil er ikke længere forbeholdt teenage­værelset. I Familie Journals Spilleklub finder du masser af "Casual Games", og her hersker kvinderne! Siden spilleklubben startede op i 2010, har vores læsere downloadet mere end 130.000 spil.

Lige nu kan du få et spil, som normalt koster 99 kr., gratis sammen med to ekstra prøvespil!

HENT DIT GRATIS SPIL LIGE HER >>

Tag på krydstogt i Middelhavet

Er der en lille detektiv gemt i maven på dig? Så er det måske nu, at du skal have sporsans og forstørrelsesglas i omdrejninger!

I denne uge forærer vi et gratis spil til alle brugere på familiejournal.dk. Du kan gratis hente "The Stolen Venus 2", som er et fængslende spil, hvor du sammen med kunstdetektiven Francesca di Porta skal opstøve en kunsttyv om bord på Luksuskrydstogtskibet "Empire" uden at skabe panik blandt passagererne.

Tal med vidner for at få tip, spil i Palermo, og nyd Middelhavets skønhed!

Spillet er af typen "Hidden Object" og er en slags "Find Holger" for voksne.

Sådan gør du

For at hente gratis-spillet "The Stolen Venus 2" og de to prøvespil skal du blot downloade og installere en fil, der findes på spil.familiejournal.dk.

Klik på det øverste billede med "The Stolen Venus 2" og følg instruktionen. Når du har klikket på "Download", skal du efterfølgende klikke på knapperne "Kør - Kør - Fortsæt - Enig - Færdig".
God fornøjelse!

HENT DIT GRATIS SPIL LIGE HER >>

Værd at vide

Spillene har engelske tekster, men selv om du ikke er skrap til det udenlandske, kan du sagtens løse opgaverne uden at kende sammenhængen og detaljerne. Hvis der alligevel er ord, du gerne vil slå op, kan du benytte Googles oversættelsesprogram ved at gå ind på translate.google.dk.

Spillet er meget nemt at downloade, men hvis det driller på din computer, må du hente hjælp hos andre - vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe med installationen.

I samarbejde med Gucca har vi fået mulighed for at tilbyde alle vores læsere rabat til deres næste køb. - Find din rabatkode her gucca rabatkode

Få to ekstra prøvespil

Når du downloader dit gratis spil, får du disse to underholdende spil med som demoer. Dem kan du spille gratis i en time.

Jewel match 3
Seven Seas Solitaire