I vampyrernes verden

Lørdag, 17. marts 2012
af Redaktion
Er Malgrey Castle hjemsøgt af vampyrer? Alle, der før er sendt til slottet, er blevet sindssyge, og nu er det din tur. Men vær forsigtig

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Ud fra spillets titel "Vampireville" kan de fleste nok regnet ud, at vi skal lege vampyrer - og det er jo som bekendt noget af det mest populære man kan foretage sig, hvis man er en teenage-pige. Hvis ikke, finder du nok ud af det, når du besøger vinkælderen på Malgrey Castle, der er fyldt med flasker med blod.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot grafik, spændende handling, vampyrer er det nye sort
Minusser: Små tekniske fejl, ikke voldsomt nytænkende

Karakter: 7/10

Hidden object og gådeløsninger
En ung forretningsmand bliver sendt til Malgrey Castle, som han skal vurdere med henblik på et opkøb. Opgaven har han overtaget efter en kollega, der er endt på en galeansalt, men det skræmmer nu ikke vores hovedperson.
Slottet indeholder mange hemmeligheder og gennem en kombination af Hidden Object og gådeløsning, skal du vurdere huset.
Historien er velfortalt, og sammen med flot grafik lykkedes det at skabe en uhyggelig, men også lidt morsom historie.

I den lette ende
Spillet er helt klart i den lette del af genren, både hvad angår sværhedsgrad og mulighed for hints, men det gør ikke noget med et lidt lettere spil, særligt når historien motiverer til at spille. Dog er jeg nødt til at bemærke, at Vampireville forvirrer spilleren, når der f.eks. findes to telefoner i en scene, men det kun er den ene der skal findes. Det duer ikke i Hidden Object spil.

Ikke helt originalt
Når man, som denne anmelder, har spillet rigtig mange Hidden Object spil, er minispillene i Vampireville bestemt ikke originale, så man kunne måske godt ønske sig noget nyt. Men opgaverne er ikke dårlige og føles ikke alt for påduttede og passer som sådan godt til spillet.
Selvom spillet er forholdsvis let, så er dette ikke et spil for de yngste børn: stemningen kan virke skræmmende, men for os lidt større "børn", er det et plus at spillet har en solid stemning. Det er et godt, flot og velfortalt spil med enkelte tekniske minusser.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Asylum Conspiracy
Exorcist