Ingen undslipper Severed Hearts forbandelse!

Lørdag, 29. oktober 2011
af Redaktion
Margrave kan varmt anbefales til både nybegyndere og veteraner i genren Hidden Object Adventures, der vil have en helstøbt og veldesignet spiloplevelse

Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE: Du spiller Edwine Margrave, der er taget til en gammel forladt landsby, hvor hendes forældre engang omkom, mens de søgte efter et mystisk objekt kaldet "The Severed Heart". Helt forladt er landsbyen nu ikke, for der bor en sær gammel kone i byen og det viser sig hurtigt, at hun forsøger at skjule sandheden fra dig.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Smuk grafik, unikt minispil, spændende historie
Minusser: Lidt for kort

Karakter: 8/10

Virkelig veldesignet
Margrave er bygget op som et særdeles traditionelt Hidden Object spil med virkelig veldesignede og stærke Adventure elementer.
Der skal således findes rigtig mange ting rundt omkring på skærmene - og det er ikke altid lige klart hvor du skal anvende dem, hvilket er ganske positivt.

Utrolig smuk grafik
Grafikken er utrolig farverig og smuk - slet ikke så mørk eller dyster, som man måske kunne forvente i et spil, der tydeligvis hører hjemme i horror/gyser genren.
De forskellige Hidden Object skærme er ligeledes ganske fornemt designede med tydelig og klar grafik. Desværre er variationen mellem de ting der skal findes ikke altid så stor - og er jeg den eneste, der er træt af uhyggelige dukker?

Et unikt minispil
Det unikke ved Margrave er et sjovt lille kortspil, som du skal spille for at hjælpe de mange spøgelser og ånder, der viser sig at hjemsøge landsbyen. Egentlig er spillet meget simpelt - men det er et velfungerende minispil, der får Margrave til at skille sig positivt ud fra mængden af andre Hidden Object Adventures.
For resten af minispillene i Margrave, som der naturligvis også er en flok af, er klassiske puslespil og hjernevridere som man kender dem fra andre Hidden Object spil.

En varm anbefaling
Margrave er en positiv oplevelse med smuk grafik, en glimrende historie og endda både god musik og godt stemmeskuespil - noget vi bestemt ikke er vant til at opleve i casual games.
Spillet kan varmt anbefales til både nybegyndere i genren og veteraner, der vil have en helstøbt og veldesignet spiloplevelse.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Victorian Mysteries
Sinister City