Genoplev den klassiske roman skrevet af Wilkie Collins!

Lørdag, 17. september 2011
af Redaktion
Hvem er kvinden i hvidt, og hvad er hendes hemmelighed? I Victorian Mysteries: Woman in White skal du samle objekter og løse puzzles for at opklare mysteriet om kvinden i hvidt

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE: Woman in White tager, som navnet måske antyder for de litterære, udgangspunkt i romanen af samme navn fra 1858.
Bogen er en af de tidligste eksempler på en detektivhistorie og disse har det jo med at være som skabt til Hidden Object Adventures.

Download spillet her...

Woman in White fortæller en tragisk historie om kærlighed og bedrag - alt sammen fortalt via en ung kunststuderende, der ankommer til et stort og uhyggeligt viktoriansk hus, for at undervise to søstre, der sammen med deres familie bor i huset.
Undervejs gennem spillet opdager spilleren langsomt alle familiens hemmeligheder og ikke mindst historien om den spøgelsesagtige og sørgmodige "Woman in White", som han træffer gentagne gange. Alt i alt er historien glimrende og fortalt i ganske nydelige sekvenser.

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: God historie, solid udfordring
Minusser: Tekniske fejl, ensformigt lydspor

Karakter: 6/10

Forskellige "modes"
Selve spillet er et klassisk Hidden Object Adventure. En lang række middelsvære Hidden Object skærme udgør rygraden i spillet. Udover disse skal du løse forskellige typer af puzzles og ikke mindst samle en masse ting, som du skal anvende de rigtige steder for at komme videre.
Spiller du i casual mode er det nemt at se hvor du kan samle ting op og bruge dem, men spiller du i expert mode, hvor disse områder ikke er markeret, er Woman in White en regulær udfordring for de erfarne spillere.

Tekniske problemer
Grafikken er, som nævnt, nydelig, men desværre er musikken dræbende ensformig og stemmerne for det meste direkte irriterende. Det samme kan siges om spillets tekniske problemer - det hænder ting forsvinder fra din inventory, hvorefter du sidder hjælpeløst fast indtil du starter spillet forfra. Det er heldigvis en gene, der ikke opstår ret tit.

Woman in White er samlet set et okay Hidden Object spil, med en solid historie og en god blanding af puzzles og adventure-opgaver. Men både lydsiden og de tekniske problemer trækker ned i den samlede vurdering.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Letter From Nowhere 2
Jungle Quest