Opdag undersøiske hemmeligheder

Lørdag, 5. november 2011
af Redaktion
Lost in Reefs er ikke et sædvanligt match-3 spil: adskillige indstillinger, valgmuligheder og værktøjer, avanceret grafik og den charmerende undersøiske verden garanterer underholdning og glæde

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Lost in Reefs er egentlig et Match3 spil, men spillets mål er i høj grad at få spilleren til at slappe af og ikke mindst stresse af. Vi er helt afslappede, når vi siger, at der findes bedre afstresningssspil på markedet end dette.

Download spillet her...

Lost in Reefs foregår ikke særligt overraskende ved koralrevene under havet, hvor du skal bygge en by op. Det gøres gennem et helt ordinært Match3 spil, af den slags, hvor du skal bytte rundt på to diamanter for at skabe kæder på tre eller flere ens - for dem der kender Bejeweled er der med andre ord intet nyt under solen.

OM SPILLET

Genre: Match 3
Udgiver: Intenium

Plusser: Afslappende, god stemning
Minusser: Intet vi ikke har set før

Karakter: 6/10

To sværhedsgrader
Der kan vælges to sværhedsgrader, nemlig om diamanterne skal være placeret i hexagoner eller firkanter, hvor det sidste er klart det nemmeste.
Inden for den fastsatte tidsgrænse, der er ganske gavmild, skal der laves 3-på-stribe med de farvede diamanter. Ganske simpelt, og det er bestemt heller ikke svært.

Afslappende og stemningsfyldt
Stemningen i grafik og soundtrack understreger tydeligt, at dette er et spil man spiller for afslapningens skyld. Spillet og soundtracket er således helt tilforladeligt og pænt. Lost in Reefs er et meget stemningsfyldt spil og især havets lyde og musikken afvikles i et tempo, der bestemt ikke kan kaldes stressende.

Intet nyt
Der er intet nyt under havoverfladen i Lost in Reefs, men kan du bare ikke få nok af Match3 kan du bestemt godt kaste dig i dybet med denne titel. Men der er altså bedre spil på markedet, hvis du elsker at flytte rundt på farvede sten eller bare trænger til at slappe af.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
10 days under the sea
Jungle Quest