Red Gaias hjerte

Lørdag, 14. september 2013
af Redaktion
Journey: The Heart of Gaia er et utroligt smukt og spændende spil, som godt måtte vare meget længere

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE

Liz passer sit lille museum af mystiske genstande, som hendes bedstefar har fundet på sine ekspeditioner. Men en dag dukker en mystisk mand op i museet og kidnapper Liz. Før hun ved af det er hun fanget i en mystisk verden befolket af fabeldyr og omgivet af gigantiske blomster og svampe. Det viser sig hurtigt, at det er samme mystiske verden, som hendes bedstefar har besøgt tidligere.

Download spillet gratis i 60 minutter her

Din opgave er at hjælpe Liz med at finde en vej hjem fra den sære verden, hun er endt i. Der er heldigvis tre hjælpsomme væsner, som du møder på din rejse, der hver især giver dig en hjælpende hånd. Disse tre giver nemlig Liz specielle færdigheder, som du skal bruge til at løse spillets puzzles og opgaver.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure
Udgiver: Intenium

Plusser: Fantastisk flot grafik, rigtig god historie, mange forskellige minispil, god kort og hint funktion
Minusser: Lidt for kort

Karakter: 9/10

Dejligt forfriskende

The Heart of Gaia er et Adventurespil uden deciderede Hidden Object skærme. Alle tingene, du skal bruge, er gemt på de skærmbilleder, du bevæger dig rundt imellem. Det virker faktisk dejligt forfriskende. Ikke mindst fordi skærmbillederne er helt utroligt detaljerede og smukke. The Heart of Gaia er uden tvivl et af de kønneste casual games, vi har spillet i flere år!

En sikker hånd

Der er en del hoppen frem og tilbage mellem de samme skærmbilleder, men et hjælpsomt kort giver dig mulighed for at hoppe til lige det skærmbillede, som du vil. Desuden kan kortet også vise dig hvilke steder, der stadig er opgaver at løse.

Opgaverne tager form af en bred vifte af forskellige minispil. Der er små puslespil, logiske gåder, hjernevridere og sågar også opgaver, der kræver en rolig og sikker hånd.

Lidt for kort

The Heart of Gaia er et utroligt smukt og spændende spil. Eneste minus er, at spillet er overraskende kort. Vi gennemførte det på under fire timer, og det er desværre lige i underkanten.

Vær med i Familie Journals Spilleklub

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Murder She Wrote 2
Escape From Thunder Island