Redaktionen anbefaler: De 5 bedste serier med Nicole Kidman

Søndag, 10. marts 2024
AF VI ELSKER SERIER VÆRT: CARINA SCHOU. FOTO: GREGERS OVERVAD. GRAFIK: MELISSA HESSEL.
Vi elsker serier
Er du vild med Nicole Kidman? Så får du her fem anbefalede serier med den australske skuespillerinde, som du kan se på streaming.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har fundet Nicole Kidmans 5 bedste serier, som alle kan ses på streaming.

Den australske skuespillerinde Nicole Kidman var tidligere mest kendt som filmstjerne, men har de senere år medvirket i en lang række fremragende serier.

Vi har fundet hendes fem bedste serier, som alle kan ses på streaming.

I videoen i toppen af artiklen kan du se og høre mere om de fem anbefalede serier med Nicole Kidman.

1. Expats

Den første serie på listen er også den nyeste. Nemlig "Expats", hvor Nicole Kidman giver en fremragende præstation som Margaret, der er bosat som expat i Hong Kong.

I serien følger vi tre amerikanske kvinder, hvis skæbner bliver forbundne i kølvandet på en voldsom familietragedie.

Serien er instrueret af Lulu Wang og glimrer ved undervejs at skifte fokus fra de velhavende hovedpersoner til birollerne, hvis arbejde er at gøre rent og varte op. Serien udforsker overklassens privilegier og leger med at udviske forskellene mellem offer og skyldig.

"Expats" kan ses på Prime Video.

2. Special Ops Lioness

Actionserien "Special Ops Lioness" er skabt af Taylor Sheridan, der ellers er mest kendt for sine westernserier som "Yellowstone" og "1923".

I den højspændte serie følger vi en eliteenhed i CIA, der skal infiltrere forskellige magtfulde og farlige personers inderste cirkel og slå dem ihjel.

I "Special Ops Lioness" spiller Nicole Kidman Kaitlyn Meade, der står i spidsen for undercover-agenterne, de såkaldte løvinder, og hun spiller over for bl.a. Zoë Saldaña og Morgan Freeman.

"Special Ops Lioness" kan ses på SkyShowtime.

3. Nine Perfect Strangers

Kan 10 dage på et wellnessresort ændre dig for altid? Det spørgsmål er omdrejningspunktet i dramaserien "Nine Perfect Strangers".

Her indlogerer ni mennesker, der ikke kender hinanden i forvejen, sig, og bliver taget imod af den mystiske indehaver, russeren Masha, spillet af en isnende kølig Nicole Kidman.

Hurtigt viser det sig, at tingene ikke er helt, som de burde være, og mange hemmeligheder begynder at boble op til overfladen - både deltagernes og resortindehaverens.

"Nine Perfect Strangers" kan ses på Prime Video.

4. The Undoing

Hvor godt kender vi egentlig vores nærmeste, og hvad sker der, når glansbilledet krakelerer? Det bliver vi klogere på i serien "The Undoing", der er instrueret af danske Susanne Bier.

Her følger vi ægteparret Grace og Jonathan, spillet af Nicole Kidman og Hugh Grant. De bor med deres søn på det eksklusive Upper East Side i New York og har stor succes som henholdsvis parforholdsterapeut og børnelæge.

Men idyllen brydes, da en ung kvinde bliver myrdet, og søgelyset pludselig hviler på familien. Som ekstra bonus i denne spændende serie giver danske Sofie Gråbøl en overbevisende præstation som anklager.

"The Undoing" kan ses på HBO Max.

5. Big Little Lies

Ligesom både "Nine Perfect Strangers" og "The Undoing" er David E. Kelley også manden bag de to sæsoner i krimiserien "Big Little Lies".

Her spiller Nicole Kidman den hjemmegående husmor Celeste, der er gift med en voldelig ægtemand, spillet af Alexander Skarsgaard.

En mordgåde giver anledning til masser af sladder og intriger i overklassesamfundet i den amerikanske kystby Monterey, og den stjernebesatte rolleliste, der også byder på navne som Reese Witherspoon, Zoe Krawitz, Laura Dern og Meryl Streep, er med til at gøre serien yderst seværdig.

"Big Little Lies" kan ses på HBO Max.