Opskrifter

Daddelsnitter

Lørdag, 30. juli 2011af Redaktion
Små, lækre hapser til madpakken eller den lille sult

2½ dl vand
200 g hakkede dadler
175 g mel
½ tsk. natron
175 g muscovadosukker
100 g havregryn
175 g smør

Kog vand og dadler op og lad det småsimre uden låg i 10 min., til det bliver en blød og tyk masse.
Lad daddelmassen afkøle til stuetemperatur og bland melet med natron, sukker og havregryn. Hak smørret i melblandingen til en grynet smuldrdej og pres halvdelen af dejen sammen i bunden af en smurt 15 x 25 cm bradepande med bagepapir i bunden.
Fordel daddelmassen over dejbunden og drys resten af smuldrdejen over. Tryk dejen let sammen med flad hånd og bag den i 40 min. ved 180°.
Lad massen afkøle helt, før den skæres ud i snitter og serveres.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere lækkert bagværk...


Brunsvigerbrød


Jordbærmakroner


Rabarber
mandelkager

Grissini

Frokostbrød med
bacon












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop