Opskrifter

Sprøde havrekager med hyldeblomstfløde og jordbær

Fredag, 13. juli 2012af Redaktion
Overrask dine gæster med de fine kager

(Ca. 4 stk.)

100 g smør
2 spsk. sukker
2 spsk. lys sirup
2 dl havregryn
1 dl mel
1 tsk. bagepulver
Et nip salt

Fyld
1½ dl piskefløde
2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
150 g jordbær

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen og rør de øvrige ting i. Læg dejen i muffinsforme af papir eller plast. Bag kagerne på midterrillen ca. 12 min. ved 200°, til de er gyldenbrune. Tryk en fordybning i midten, så snart kagerne kommer ud af ovnen. Tag kagerne ud af formene og lad dem køle af på bagerist.

Fyld: Skyl og nip jordbærrene og del dem i mindre stykker. Pisk fløden stiv med hyldeblomstsaft og læg en klat i hver kage. Pynt med jordbær.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Jordbærtrifli
Blød vaniljeis med limebær og havresmulder
Ananasruller med myntesukker




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop