Blød vaniljeis med limebær og havresmulder

Drømmer du om en nem og lækker isdessert i sommervarmen? Så kan det være denne opskrift med færdigkøbt vaniljeis er det helt rette. Velbekomme!
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Blød vaniljeis med limebær og havresmulder
10 min
4 personer
Vaniljeis med limebær
1 l vaniljeis i bæger
150 g blåbær og brombær
1-2 spsk. sukker
Revet skal af 2 usprøjtede lime
2 spsk. limesaft
Tilbehør og pynt
1 dl piskefløde
4 havrekager
½ dl hasselnøddekerner
Citronmelisse eller mynte

Fremgangsmåde

  1. Rør sukker, limeskal og saft, til sukkeret er opløst, og rør bærrene i. Lad det trække en times tid.
  2. Pisk fløden stiv, knus kagerne og hak nødderne.
  3. Tø isen noget op og rør den igennem med en håndpisker.
  4. Læg den i portionsskåle med bær, flødeskum, kagesmulder og nødder.
  5. Pynt med citronmelisse eller mynte.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.