Opskrifter

Elviras cupcakes

Onsdag, 1. august 2012af Redaktion
Kagerne gemmer på en sød hemmelighed – hindbærmarmelade!

Ingredienser til muffins med hindbær

(12 store muffins)

100 g smør
2 dl sukker
2 store æg
4 dl hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt

Fyld
1 dl hindbærmarmelade
1-2 dl vaniljecreme

Topping
Piskefløde
Hindbærmarmelade
Strøsukker
Hindbær

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se mere her

Fremgangsmåde til cupcakes med hindbær

Pisk smør og sukker godt. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt. Rør det i smørblandingen til en fast dej.

Fordel halvdelen af dejen i 12 muffinsforme og læg en lille klat hindbærmarmelade og vaniljecreme i hver. Fordel resten af dejen over. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 15-20 min.

Pisk fløden, kom en lille skefuld hindbærmarmelade i til sidst. Pynt kagerne med flødeskummet og sæt evt. hindbær på toppen.

Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson Assistent: Sandra Runge Baadtoft


Find flere opskrifter her...
Lemoncurd cupcake
Avocado-cupcakes med chokolade og grøn frosting
Whoopie pies med hindbærcreme

25 lækre muffins og cupcakes




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop