Chokoladekage med mandler

Ingredienser til chokoladekage
200 g blødt smør
200 g brun farin
3 æg
150 g mel
60 g kakao
1 tsk. bagepulver
½ dl kærnemælk
2 spsk. stærk kaffe
50 g mørk chokolade
50 g smuttede mandler
Lidt flormelis til pynt
FremgangsmĂĄde til chokoladekage
Rør smør og farin let og luftigt og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i sammen med kærnemælk og kaffe. Hak chokolade og mandler groft og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform og bag den ved 170° i 60 min. Lad din chokoladekage køle af, vend den ud på et fad og drys med flormelis.
Fristende cheesecakes!
Er du ogsĂĄ vild med ostekage, sĂĄ kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.Se opskrifter pĂĄ cheesecake her >>
Bageopskrift: Kristine Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lones kokoskage
Chokolademuffins