Opskrifter

Pannacotta og råmarinerede bær

Fredag, 8. april 2011af Redaktion
Fin dessert til gæsterne

(8 skåle)

1 pakke Odense Chokoladeskåle
¼ l piskefløde
1 dl mælk
½ stang vanilje
75 g sukker
3 blade husblas
200 g bær, f.eks. en blanding af blåbær og hindbær
25 g flormelis
¼ dl Cointreau el. anden appelsinlikør

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm fløde, mælk, vanilje og sukker op til kogepunktet under omrøring. Tag gryden af varmen og smelt husblassen i den varme fløde. Si fløden og lad den køle af til stuetemperatur. Fordel fløden i chokoladeskålene og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet. Rør flormelis og Cointreau sammen og vend bærrene i sukkerlagen. Lad bærrene trække mindst 30 min. og fordel dem i skålene.

Madopskrift: Odense Marcipan


Find flere opskrifter her...
Chokolademarquise med appelsin og hasselnødder
Citrusdessert med fromage, sorbet og karamelknas
Chokoladekage med flydende kerne




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop