Opskrifter

Michels pærechutney

Søndag, 24. oktober 2010af Redaktion
Dejlig sød-syrlig chutney til alle former for stegt kød og fjerkræ

750 g halvmodne pærer
1-2 løg (100 g)
50 g ingefær
Revet skal og saft af 2 usprøjtede appelsiner
2 dl æbleeddike
1 tsk. knust sezchuanpeber el. en blanding af sort peber og allehånde
250 g syltesukker

Skræl pærerne og skær dem i små stykker. Pil og hak løgene. Riv ingefæren eller snit den i små tern. Kom alle ingredienserne, undtagen sukker, i en gryde og kog det mørt på ca. 30 min under låg. Drys sukkeret i og rør rundt. Kog chutneyen 5 min. Hæld den på skoldede glas og opbevar dem køligt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Blommechutney
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Lun brieost med jordbær-rabarberchutney