Opskrifter

Pasta margerita

Tirsdag, 12. juli 2011af Redaktion
Supernem pastaret til frokost eller let middag

(4 pers.)
20 min.

2 tykke skiver franskbrød
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
350 g linguinepasta
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 dåse cherrytomater
¼ tsk. chiliflager
Salt og peber
2 kugler mozzarella
1 stort bundt basilikum

Blend hvidløg og afskorpet brød. Steg det i olie, til det er lysebrunt.
Kog pastaen i 7 min. (altså 2 min. for kort tid) i saltet vand. Varm olien i en stor gryde eller pande og kom et hakket løg i og efter 2 min. også tomater med væde.
Skær osten i skiver og hak basilikum groft. Kom drænet pasta i tomatsovsen og lad koge med sammen med en dl af kogevandet.
Vend mozzarella, basilikum, salt og peber i pastaen og server med den ristede brødkrumme på toppen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Laksesalat
Jordbærsalat med avocado
Basilikumsgnocchi med tomatsauce






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop