Opskrifter

Blomme-valnøddemarmelade

Tirsdag, 13. september 2011af Redaktion
Super til morgenbrødet

1 stang vanilje
1 kg udstenede blommer
2 dl vand
Revet skal af 1 usprøjtet citron
500 g rørsukker
75 g valnøddekerner
2 tsk. Blå Melatin

Snit vaniljestangen fint. Kom blommer, vand, citronskal, vanilje og rørsukker i en gryde og bland det godt. Lad det trække 3-4 timer. Bring det i kog med valnødder og lad det simre 5-10 min., til blommerne safter.
Lad koge 5 min. Bland Melatin med 2 spsk. sukker og hæld det i gryden. Kog syltetøjet 1 min. og tag gryden fra varmen. Hældes straks på skoldede glas, som lukkes. Opbevares køligt eller tilsættes Atamon.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Hyldebærmarmelade med æble og kanel
Peberfrugt-chilimarmelade
Blød bærsymfoni






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop