Hyldebærmarmelade med æble og kanel

Hyldebær og æble er rigtig gode over for hinanden, og sammen med både kanel og vanilje kan man næsten høre englene synge
Af
af Redaktion

250 g modne hyldebær
250 g æbler
1 dl æblejuice
1 stang kanel
½ stang vanilje
180 g sukker

Skyl og rib hyldebærrene, skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Kog bær og æbler op med juice, kanel og vanilje og lad det småkoge under låg i 15 min. Tilsæt sukkeret, kog op og hæld marmeladen på skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Hyldebærsaft
Hybensmør
Syltede hyben




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.