Hyldebærmarmelade med æble og kanel

Hyldebær og æble er rigtig gode over for hinanden, og sammen med både kanel og vanilje kan man næsten høre englene synge
Af
Af: af Redaktion
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

250 g modne hyldebær
250 g æbler
1 dl æblejuice
1 stang kanel
½ stang vanilje
180 g sukker

Skyl og rib hyldebærrene, skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Kog bær og æbler op med juice, kanel og vanilje og lad det småkoge under låg i 15 min. Tilsæt sukkeret, kog op og hæld marmeladen på skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Hyldebærsaft
Hybensmør
Syltede hyben




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.