Fantastisk forvandling: Minus 75 kilo

Søndag, 15. august 2010
af Aa
Anja Budde har tabt sig 75 kilo, og Familie Journal gav hende gav hende ny frisure og sprudlende tøjstil. Se flere billeder i galleriet nederst på siden her

Pædagogen Anja Budde på 38 år har gennemgået en kæmpe forandring. Hun har tabt sig 75 kilo på et år, og som kronen på værket har hun fået en ny tøjstil og en ny, smart frisure.

SÅDAN TABTE ANJA 75 KILO

Anja Budde fik hjælp til at tabe sig fra De Danske Vægtkonsulenter. Hun er nu selv tilknyttet som konsulent og har hold i Skanderborg, Randers og Århus.
Når du køber Familie Journal i uge 33, følger der et stort slanketillæg med - bl.a. med Anjas historie - og masse lækre slankeopskrifter...
Læs mere om De Danske Vægtkonsulenter

Du kan også melde dig ind i Familie Journals Slankeklub, der samarbejder med Slankedoktor

Svært at finde tøj
Anja måler 199 cm fra isse til fod og er i bogstaveligste forstand en stor pige - i hvert fald i højden. Derfor er det svært at finde både tøj og sko på trods af, at hun har tabt sig 75 kilo.
- Men åh, hvor er det sjovt at kunne gå i butikker og opleve, at der er flere ting, jeg kan vælge imellem. Så er det bare ærgerligt, at man er på rø...! udbryder Anja leende, mens vi hiver ned fra bøjlerne i Boutique Marie midt i Århus.

Knoglerne skreg i voksealderen
Forretningen har specialiseret sig i tøj til store piger. Gang på gang må vi imidlertid give fortabt, fordi tøjet er for kort til arme og ben. Livvidden derimod, den passer, og der skal meget mere end stumpebukser og trekvartærmer til for at ødelægge fornøjelsen.
- Da jeg gik i 8. klasse, voksede jeg 16 cm på et år. Det var, som om knoglerne skreg, og jeg havde ondt hele tiden. Pludselig var jeg 190cm høj og helt forkert i forhold til alt det, der spirede indeni, fortæller Anja.

Bliver aldrig et lille fnug
Anja fortsatte med at vokse, og hun begyndte at behandle sin krop med ligegyldighed.
- Jeg endte med at spise helt ufattelige mængder af slik, og noget færdiglavet mad til måltiderne, siger Anja.
Men for snart et år siden tog den pædagoguddannede kvinde den endegyldige beslutning om, at kiloene skulle af.
- Et lille fnug bliver jeg jo aldrig, men for første gang i mit voksne liv oplever jeg nu endelig, at min krop reagerer sundt på det, jeg udsætter den for, siger Anja

Af Anne Kjøge

I samarbejde med Ellos har vi fået mulighed for at tilbyde alle vores læsere rabat til deres næste køb. - Find din rabatkode her Ellos rabatkode

Læs også...


Vind
makeup

Mor kom med
på moden

DDV-opskrift:
Mandel-
småkager