Fem gode kæledyrstips

Onsdag, 14. september 2011
af Redaktion
Gør livet med kat og hund lettere med disse gode læserråd
Foto: All Over
Foto: All Over

1

Væk med dyrehårene
B.F., Samsø:
Hår fra hunde eller katte fjernes nemmest med en tør skumgummivaskeklud. Den suger hårene til sig og er lige til at smide væk efter brug.

2

Refleks på hunden
J.H., Frederikshavn:
Her i den kolde og ikke mindst mørke tid skal hunden jo stadig luftes, og det er vigtigt, at bilisterne kan se din hund og dig, når I går tur. Derfor er det en god ide at sy reflekser på hundeselen, og husk også selv at gå med refleks eller lys.

3

Væk med katten
A.D., Lunderskov:
Jeg har en nabokat, som ofte har taget sig den frihed at lægge sig på min bil. Nu har jeg fundet på at hænge to tøjdyr op i carporten - til stor fornøjelse for naboerne, men det virker. Katten tror åbenbart, at der er optaget, når der er andre dyr på køleren og taget. Altså en uskadelig måde at blive fri for katten og uden at det gode naboskab ryger.

4

Hylde til kattens mad
S.S.H., Arden:
Alle, der både har hund og kat, kender problemet med, at hunden vil spise kattens mad. Vi har lavet en lille hylde i et hjørne af køkkenet, hvor kattens mad er placeret. Katten kan sagtens hoppe derop, men hunden kan ikke.

5

Hunde kan ikke lide parfume
B.N., Bagsværd:
Lige uden for mit hus er der et sted, hvor hundene særlig godt kan lide at besørge. Det irriterede mig meget. En dag, da jeg ryddede op i mine gamle parfumer fandt jeg på at hælde lidt parfume ud på jorden, og det hjalp. Den lugt kan hundene ikke lide.

10 gode genbrugstip

Nem hjælp mod svamp

Få dit nye hjem til at skinne