Kongen, Knægten og kufferten

Søndag, 17. juni 2012
af Johan Isbrand
Olsen Banden får konkurrence fra en anden forbryderbande, og millionerne skifter hænder adskillige gange i ”Olsen Bandens store kup. Få den fra mandag 18. juni...

Film nummer fire om Egon Olsen og hans lille tyvebande indledes med en klassisk sekvens.
Banden benytter sig af en landskamp mellem Danmark og Sverige - der traditionen tro får hele nationen til at sidde limet til fjernsynsskærmen - til ubemærket at stjæle en højesteretssagførers dyrebare sølvtøj.
Uheldigvis snupper den konkurrerende bande, Kongen og Knægten, byttet ud af hænderne på dem.
"Olsen Bandens store kup" er nemlig den film, hvor disse to herrer - spillet af Arthur Jensen og Poul Reichhardt - gang på gang kommer i vejen for Egons planer.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Fra mandag den 18. juni til og med søndag den 24. juni kan du tilkøbe "Olsen Bandens store kup" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

Stor fest og store planer
Der er meget på spil for trioen og ikke mindst for Yvonne, som i den grad kunne bruge en million ekstra i husholdningen. Børge skal nemlig konfirmeres. Den slags koster.
Forberedelserne til familiefesten giver i øvrigt anledning til en hel stribe gode grin. For der er jo en konfirmationssang, der skal skrives. Og Kjeld har lovet at holde tale, hvilket selvsagt er en ekstra stressfaktor for en mand, der i forvejen er nervøst anlagt. Løjerne kulminerer i et mildest talt faldefærdigt hus ved siden af Københavns Lufthavn.

Nu giver Familie Journal dig mulighed for at samle 15 Olsen Banden-perler