Ole Henriksen: Jeg er en stædig jyde

Søndag, 22. maj 2011
af Redaktion
Den danske skønhedsguru, Ole Henriksen, nyder tilværelsen i den glamourøse verden, men på trods af luksuslivet har Ole stadig fødderne dybt plantet i den jyske muld
Ole Henriksen, Foto: Morten Mejnecke
Ole Henriksen, Foto: Morten Mejnecke


Vind Ole Henriksen-produkter for mange penge...

Fakta

Født: 4. maj 1951 i Nibe
Bopæl: Hollywood Hills
Stilling: Skønhedsekspert og forretningsmand
Ægteskabelig status: Gift med Laurence Roberts
Børn: Ingen

Hvor står du i dit liv lige nu?
- Det er det bedste tidspunkt nogen sinde i mit liv. Jeg har mere energi end nogen sinde før og føler mig "on top of the world" som 60-årig. Som den spilopmager og abekat, jeg er, sørger jeg altid for at holde legebarnet i live. Jeg føler stadig den samme kreativitet, og så er jeg vildt forelsket i Laurence, som jeg har været sammen med i 27 år. Så det er virkelig en dejlig periode.

Hvilket barndomsminde har gjort størst indtryk på dig?
- Der er virkelig mange. Specielt i forbindelse med sommeren, når solen skinnede, og vi tog ud med madpakker i naturen. Eller når vi cyklede langs Limfjorden til Sebbersund og lå ved vandet. Jeg glemmer heller aldrig duften af mors nybagte brød, som vi altid kun fik lov til at få to skiver af. Med smeltet smør på.

Hvad er det værste, der er sket for dig?
- Det sværeste var uden tvivl min fars død mellem jul og nytår. Jeg vidste, at far var på vej væk. Han havde gennem mange år lidt af Alzheimers, og han har altid været mit store idol. Manden var så livsglad og noget af en dejlig klovn. Jeg har heldigvis haft tid til at besøge ham på plejehjemmet hver gang, jeg var hjemme i Nibe.

Er der noget, du har fortrudt i dit liv?
- Det er der egentlig ikke. Men jeg har selvfølgelig været oppe mod en masse problematiske situationer især inden for den hårde forretningsverden. Jeg har bl.a. haft sagsanlæg, som er en del af den amerikanske verden. Første gang nogen lægger sag an mod en, bliver man dybt chokeret. Men jeg er en stædig jyde, og der er ingen, som får lov til at slå mig i jorden!

Hvordan slapper du bedst af?
- Motion er noget, jeg slapper af med. For mig er det også vigtigt at fastholde en fysisk, stærk krop, som gør, at jeg kan nyde livet i fulde drag. Mange gange, når jeg tager fri på en fredag, kan jeg finde på at motionere i mine ringe, lave havearbejde, gå en tur, forkæle katten eller tage en lur. Det er en nydelse.