Sæt vinteren på pause

Lørdag, 22. november 2014
af Redaktion
Når foråret lader vente på sig, er en langtidsrejse på et firestjernet hotel og en gennemsnitstemperatur på 18 grader et skønt afbræk fra den mørke danske vinter.
Rejs tre eller fire uger inkl. halvpension.
Rejs tre eller fire uger inkl. halvpension.

Langtidsferie i Andalusien

Nyd en langtidsferie i Sydspanien, hvor solen skinner tre gange så meget som i Danmark. Det firestjernede hotel, der ligger tæt ved vandet, er inklusive halvpension. Vi oplever Andalusiens skønne seværdigheder og bliver klogere på egnens fascinerende historie.

De dansktalende guider leder udflugterne, og de er altid tilgængelige med praktiske råd under hele ferien.

• Udflugter inkluderet: Ronda og drypstenshuler i Nerja og Frigiliana. Tilvalg: Frokost hos lokal bonde, Granada og Alhambra.
• 3 ugers ophold: Afrejse frem til 6. marts 2015: København afrejse fredage. Aalborg afrejse udvalgte lørdage. Priser fra 7.995 kr.
• 4 ugers ophold: Afrejse fra København 6. januar, 3. februar og 3. marts 2015. Priser fra 9.995 kr.

Brorabat

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm opnår en brorabat på 250 kr. pr. person ved afrejse fra København.

Langtidsferie på Algarvekysten

Tre ugers langtidsferie på et firestjernet lejlighedshotel med halvpension i Albufeira får dig til at glemme alt om den danske vinter, mens du nyder betagende udsigter, imponerende arkitektur og historiske fiskerbyer.

På Portugals sydvendte kyst byder denne rejse nemlig på en behagelig blanding af kulturelle udflugter og god tid på egen hånd.

• Udflugter inkluderet: Kork-ruten med besøg på fabrik og museum, markedsdag i Loulé, Cabo de São Vicente, Sagres og Lagos
• Afrejse fra København frem til 14. marts 2015. Priser fra 8.995 kr.

Information og bestilling: kulturrejser-europa.dk/langtidsferie og tlf. 88 33 62 46