Sarah Mahfoud: Jeg troede ikke, det skulle ske for mig

Fredag, 4. november 2016
af Caroline Grønne Wigdal Foto: Hanne Juul
Foto: Hanne Juul
Hun er kendt for smil, latter og topkarakterer i ”Vild med dans”. For Sarah Mahfoud selv er det en kæmpe gave at være med i danseprogrammet. – Jeg er jo bare en amatørbokser, siger hun.
Sarah Mahfoud med sin kæreste, Patrick Frantzen.

– I aften er der to danse på programmet: en maraton-dans, hvor vi alle skal på gulvet, og en individuel dans, hvor jeg og Morten skal danse jive. Jive er den hårdeste dans, der har været til nu. Jeg kan mærke, at jeg skal kæmpe mere for den. Den går så stærkt, og Morten har lavet en koreografi, hvor der er meget gang i den. Men jeg glæder mig til at vise den. Jeg er lige nervøs, hver gang jeg skal på gulvet. Så vil jeg helst bare tale med Morten. Bagefter kan jeg slappe af og ringe rundt til familien, fortæller Sara.

At være med i danseprogrammet har overgået hendes forventninger.

– Alle har været så søde og imødekommende. Det er en helt vild oplevelse. Jeg havde aldrig regnet med, at en som mig kunne få lov til at være med. Jeg er jo bare amatørbokser. Jeg troede, man skulle være kendt for mere end sin sportsgren, så jeg er vildt glad for, at jeg er med. Det er en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, siger hun.

Læs også: Her kan du teste, hvor klog du er på "Vild med dans"

Sarah Mahfoud om sit gode humør

Det ligger naturligt til mig at være glad. Jeg synes ikke, der er meget, der kan gøre mig sur. Selvfølgelig kan jeg have en dårlig dag, som alle kan, og det er da surt at gøre sit allerbedste til en boksekamp, og så alligevel tabe. Men det får mig ikke til at blive ked af det eller give op. Jeg fokuserer altid på løsninger, så nederlag giver mig kun mere blod på tanden. Og for tiden er jeg omgivet af gode mennesker, og jeg laver noget, der er sjovt. Så lige nu er der faktisk ikke noget, som kan få mig ned.

Læs også: Læs om John "Faxe" Jensen, som var med i Vild med dans 2015

Sarah Mahfoud om sit livs kærlighed

Sarah er ikke kun glad, fordi hun er med i ”Vild med dans”. Hun er også glad, fordi hun er nyforelsket. Kæresten hedder Patrick Frantzen og er 27, som hun selv er. De kender hinanden fra Hillerød, hvor de begge gik i 10. klasse.

– Jeg har mødt mit livs kærlighed, og det er jeg sikker på, selv om vi ikke har været kærester så længe. I januar mødtes vi til en kop kaffe. Der opstod bare et eller andet, så kort tid efter flyttede vi sammen. Det føltes helt naturligt. Vi har alle mulige fremtidsplaner om rejser, hus, børn og bryllup. Lige for tiden har jeg ret travlt, så vi husker på at have kvalitetstid sammen. Vi går ture og tager ud og spiser.

Læs også: Søs Egelind er taknemmelig for sit liv hver eneste dag

Sarah Mahfoud om hjemlandene

Sarahs mor er fra Færøerne, hendes far er fra Syrien.

– Jeg er født på Færøerne i Thorshavn, hvor jeg boede, til jeg var 4 år. I Danmark er der bedre muligheder for uddannelse og job, derfor flyttede vi. Vi endte i Hillerød af den simple grund, at min far forelskede sig i byen. Men jeg føler mig knyttet til alle tre lande. Jeg elsker at rejse til Færøerne for at besøge min familie og mærke kulturen, det gør jeg flere gange om året. Desværre er det nu fem år siden, jeg var i Syrien på grund af urolighederne, og jeg er bekymret for min familie. Men heldigvis bor de i et område, hvor der ikke er krig, og min far har kontakt til sine søskende hver dag. Jeg håber, jeg snart kan besøge dem igen.

Læs også: Ena Spottag, der vandt Vild med dans 2015

Sarah Mahfoud om sit job

– Da jeg var helt lille drømte jeg om at blive sanger eller skuespiller. Senere ville jeg arbejde med tal, så jeg ville gerne være revisor. Men jeg har faktisk også drømt om at blive advokat. Til sidst fandt jeg ud af, at jeg skal arbejde med mennesker, og jeg uddannede mig til social- og sundhedsassistent. Min plan er at læse videre til sygeplejerske. For mig giver det noget at møde mennesker og hjælpe dem med det, de ikke kan. Det er så livsbekræftende.