Seniordating hitter: Sådan nogle som os har jo brug for en kæreste

Onsdag, 11. maj 2011
af Redaktion
Stadig flere enlige, midaldrende kvinder og mænd bruger netdating til at komme ud af ensomheden og måske finde den store kærlighed på ny. Mød Kenn Arild Christensen og Jette Faurby, som har fundet hinanden i cyberspace
Senior-netdating vinder stadig større udbredelse, og for Jette og Kenn var det vejen til lykken. Foto: Birger Storm
Senior-netdating vinder stadig større udbredelse, og for Jette og Kenn var det vejen til lykken. Foto: Birger Storm

Det tog tre års netdating for 67-årige Kenn Arild Christensen at finde sin eneste ene. 63-årige Jette Faurby klarede det på et kvarter. For to år siden havde Kenn omtrent opgivet at finde en kæreste, hvorimod Jette slet ikke var interesseret i at få én. Men hun havde også været svært uheldig i ægteskabets lotteri, for hendes første mand var død af cancer kort efter deres sølvbryllup.
- Og min næste mand, Kristian, som jeg mødte, da jeg var 56, nåede jeg kun at være gift med i fire et halvt år. Han begik selvmord uden noget som helst forvarsel, og det var et kolossalt chok, fortæller Jette.

Lyst til tosomhed
Kenn blev skilt i 1985 og har også en voksen datter. Efter skilsmissen havde han et længere parforhold på ti år og enkelte af kortere varighed, men uden at finde den eneste ene. Til sidst besluttede han at forsøge sig på netsiden Dating.dk
- Jeg er til tosomhed. Men efter tre års forsøg orkede jeg det faktisk ikke længere og begyndte at indstille mig på, at jeg nok skulle være alene resten af livet. Jeg ville heller ikke have en kæreste for enhver pris, siger Kenn.

Skriverier førte til møde
En dag for to år siden foreslog Jettes datter Julie, at hun skulle forsøge sig med netdating. Kenn sad tilfældigt ved sin computer, da Jettes profil dukkede op, og han var hurtig ved tasterne. Jette fulgte sin datters opfordring om at svare tilbage, og derefter fulgte adskillige dages skriveri, før det lykkedes for Kenn af få "lokket" Jette til et stævnemøde på Dronningmølle strand den 27. maj 2009.

Følelserne voksede
Jette syntes, at Kenn virkede rigtig sød. De besluttede at mødes igen og fortsætte deres vandreture. Stille og roligt voksede varme følelser frem mellem dem, og efter et par månender enedes de om at blive kærester.
- Vi har besluttet at ringforlove os på toårsdagen for vores første møde, betror Jette, som i dag er lykkelig for, at hun overvandt sin instinktive modstand mod netdating.

Af: Erik Pedersen

Har du også lyst til at finde en god ven eller veninde? Klik her

Læs også

Netdating: Vi passer bare så godt sammen

Pennevenner fejrer bryllupsdag på Noma

Fandt manden fra sine drømme