Superhelte 
lytter med hjertet

Tirsdag, 1. august 2017
af Greta Johannsen, Foto: Alex Tran
En superhelt kommer, når der er brug for ham eller hende. I Haderslev er der mindst to af slagsen, nemlig ægteparret Birthe og Lars Østerbye, der dukkede op den dag, Nannas kæreste – hendes drenges far – kørte galt på sin motorcykel og brækkede hver en knogle i kroppen.
Lars og Birthe Østerbye kom, da Nanna var i sorg

Det er heldigt, at Røde Kors allerede er opfundet, ellers måtte Birthe og Lars Østerbye fra Haderslev selv opfinde det. Hvor skulle de ellers gå hen med deres store trang til at hjælpe andre – ja, kort sagt, hvor kunne de få lov til at være de superhelte, vi alle kan få brug for? Læs også: Superhelten Gitte kæmper en kamp af de store for at få datteren Julie på benene De er næsten pensionister og har børn og børnebørn, men de kan ikke flyve, og så vidt vides går ingen af dem med kapper! Men superhelte er de, synes Nanna, og derfor er de netop nu med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til Beach Tours (se mere i bunden af artiklen). Nanna ved nemlig, at de to har modet til at dukke op og være der, når verden falder sammen, og man ikke aner, hvordan man skal kunne klare en dag eller bare en time mere – og da slet ikke, hvordan man skal tage sig af sine egne børn.

Stor dreng på motorcykel

Læs også: Henrik ser positivt på livet, selv om en ulykke ødelagde det for ham. Derfor er han er superelt.

Katastrofen rammer

Læs også: Preben har muskelsvind, men der sker altid noget, der hvor han er

Det handler om at være der

Læs også: Ida var lysvågen, da hun fik fjernet en hjernetumor

Overlever han?

Læs også: Rasmus blev Tims redningsmand, da han balancerede på en togvogn

Det er en livsværdi

Læs også: Synshandicap er ingen hindring for Marius, som har åbnet sin egen isbod

Hvem er din superhelt?

Her kan du se alle de superhelte, der indtil nu er med i konkurrencen om et rejsegavekort til Beach Tours på 10.000 kr. Se hvordan man deltager under galleriet.

Hverdagens superhelte
Hvem er din superhelt

Familie Journal hylder over de næste måneder de superhelte, der har gjort livet eller hverdagen nemmere. Skriv ind til os og fortæl om din superhelt. I skal være indstillet på at stå frem med jeres historie i bladet.

E-mail: greta.johannsen@familiejournal.dk - skriv "Superhelt" i emnefeltet.

Brev: Familie Journal, Havneholmen 33, 1561 København V - mærk kuverten "Superhelt".

Til efteråret trækker vi lod om et rejsegavekort til Beach Tours på 10.000 kr. blandt alle dem, der har skrevet ind (præmien kan ikke ombyttes til kontanter).

Du kan læse meget mere om Beach Tours her >>