Synger for Andorra i Melodi Grand Prix

Torsdag, 7. maj 2009
af Redaktion
Susanne, den yngste del af den forhenværende succesfulde duo Me & My, skal repræsentere sit nye land, Andorra, i det Internationale Melodi Grand Prix med sangen Get A Life.
Foto: Jean Dominique Dallet
Foto: Jean Dominique Dallet

Med 66 procent af de afgivne stemmer i udskilningsløbet om at repræsentere Andorra i det Internationale Melodi Grand Prix er hun blevet noget nær nationalhelt. Vindersangen hedder La teva decisió og præsenteres i international sammenhæng som Get A Life.

Sådan lagde Susanne og Pernille i duoen Me & My verden for deres fødder

Fra SuPer Sisters til Me & My
Susanne Georgi, den yngste halvdel af duoen Me & My, har boet i pyrenæer-nationen Andorra de seneste 13 år. Sammen med sin to år ældre søster Pernille dannede Susanne i barndomshjemmet i Vejstruprød SuPer Sisters og tog de første, spæde skridt mod en karriere, der bragte dem længere, end de fleste af os går rundt og forestiller os. De dannede nemlig senere gruppen Me & My og slog igennem med mega-succesen Dub-IDub på rekordtid på det europæiske marked og i Fjernøsten.

Skattely i den friske bjergluft
Næsten fra den ene dag til den anden skulle der mere end en almindelig kugleramme til at holde trit med indtægterne. Det er næppe uden skyld i, at familien Georgi Nielsen - Susanne, Pernille samt mor Anne og far Eddie - skiftede folkeregisteradresse til Andorra, der unægtelig har et lidt mere liberalt syn på ubehagelige begreber som skat og told. - Jeg vil dog aldrig bo her blot for pengenes skyld. Her elsker jeg simpelt hen at være. Prøv engang at trække vejret dybt ind. Ja, ikke? Sådan er bjergluften hver dag - frisk og kølig, siger Susanne.

Måske stærkere alene
Søsteren Pernille har været med til at skrive Susannes Grand Prixvinder. For to år siden formåede genopstandne Me & My kun at hjemføre en tredjeplads i det danske Melodi Grand Prix. Selvom nummeret havde titlen Two Are Stronger Than One. - Nu satser jeg så i stedet på, at ene gør stærk, ler grinebidderen Susanne. Hun vil gøre alt for, at vinde - også over Brinck, det Internationale Grand Prix danske trumf-es. - Jeg kender ham godt. Faktisk har vi sunget sammen. Og jeg har hørt hans nummer Believe Again. Det er godt, det må jeg indrømme. Så jeg håber virkelig, at Danmark ender på andenpladsen.

Af Ole V. Hansen

LÆS OGSÅ:
Venskab kender ingen alder