Tag en løbetur med os

Lørdag, 14. marts 2009
af Redaktion
De Danske Vægtkonsulenter og Familie Journal arrangerer igen i år stort motionsløb

Igen i år arrangerer DDV i samarbejde med Familie Journal, Matas og SuperBest et stort motionsløb for hele familien. I år finder løbet sted søndag den 7. juni, og det foregår i Farum Park Stadion.
Der er i år to distancer at vælge imellem samt en rute for børn. De voksne kan vælge at løbe seks eller 14 kilometer, og børnenes rute er på to kilometer. Til de voksne er der præmier til nr. et, to og tre samt præmier til de første tre DDV-medlemmer, som kommer i mål. Alle får taget tid, og tiderne vil fra mandag morgen kunne ses på DDV's hjemmeside. Der er gaver og medaljer til alle børn.

Gå eller lunt

PRAKTISKE OPLYSNINGER

DDV-løbet starter allerede kl. 8.30 med vejning og måling af fedtprocent og BMI for dem, som ønsker det. Kl. 9.40 er der opvarmning ved Equinox-fitness, og løbet starter kl. 10.00. Alle deltagere får frugt, vand og en dejlig gavepose.
Pris for at deltage er 125 kr. for medlemmer og 200 kr. for andre. Børn betaler 25 kr.
Medlemmer fra Jylland og Fyn, som ønsker at være med, kan melde sig til et særligt arrangement med bustransport, sightseeing i København og overnatning inden løbet. Her er prisen 998 kr., og du skal melde dig i din lokale afdeling.

Tilmelding og yderligere oplysninger på www.vaegtkonsulenterne.dk

Det er et løb, hvor det ikke gælder om at løbe hurtigst, men i det hele taget at deltage, og du kan vælge at gå, løbe eller lunte af sted. Alle kan være med, og nu, hvor foråret så småt er begyndt at nærme sig, så anskaf et par gode sko og begynd at træne lidt i det små. Selv om du ikke har til hensigt at løbe, så prøv at gå raske ture eller træn ved at løbe og gå korte strækninger skiftevis - hvem ved, måske bliver du bidt af det.


Læs om kvinder, der har tabt sig med
De Danske Vægtkonsulenters kostprogram:
Ny livstil og ny tøjstil
Kostomlægning for livet
Slingrekursen er slut