Slingrekursen er slut

Søndag, 1. marts 2009
af Ulla Linneman/Foto: Britt Lindemann
Dorthes vægt har været svingende hele voksenlivet. Men da hun for anden gang nåede over 100 kilo, ændrede hun sine kostvaner i samråd med De Danske Vægtkonsulenter. I dag vejer Dorthe Rasmussen 77 kilo.
Foto: Britt Lindemann
Foto: Britt Lindemann

Livet igennem har Dorthe Rasmussens vægt været på slingrekurs. Det er gået i siksak fra de 65 kilo, hun vejede, da hun forlod folkeskolen og op til de 105 kilo. Nu er den 42-årige kvinde nede på 77 kilo, hvilket hun har været siden midten af 2008, så det er slut med slingrekursen. Hvis der kommer til at ske noget med vægten, så bliver det i nedadgående retning, bedyrer Dorthe, som nyder, at hun med vægttabet har fået en helt ny stil.
Dorthe har tabt sig med De Danske Vægtkonsulenter. Læs også tillægget "Slank", der gratis følger med Familie Journal i denne uge.

FORÅRSKÅD
Turkis lyser op og giver opmærksomhed, her i Lindon-sæt. Skindjakke til 2.399 kr., skjortekjole med cirkelmønster til 599 kr. og stumpebukser til 720 kr. Dertil turkise støvler fra Bianco til 400 kr. og FuZion-briller fra Synoptik til 1.254 kr.

Den ny Dorthe med chokoladebrun page, bluse fra Caviar til 399 kr., halspynt fra Falke til 349 kr. og Voque-briller fra Synoptik til 1.499 kr.

Dorthes kommentar

- Det er fantastisk at kunne fremhæve sine bedste sider - og det vil jeg øve mig på. Nu kan jeg se, at jeg kan bruge glade farver og en feminin påklædning.

Af Ulla Linneman

Læs også...
Vægten faldt
Ny livsstil og ny tøjstil
Kostomlægningen er for livet

Har du lyst til at deltage i Vægtkonsulenternes store løb i juni?
Vind startnummer til DDV-løb