Cecilie Beck elsker at være en del af holdet

Mandag, 24. oktober 2016
af Johan Isbrand, Foto: Søren Lamberth
Cecilie Beck er endnu en gang blandt værterne, når Knæk Cancer-ugen på TV 2 kulminerer lørdag med "Knæk Cancer Live". Hun indrømmer gerne, at de stærke kræfthistorier påvirker hende.
Cecilie Beck er blandt værterne i "Knæk Cancer Live" på TV 2 i 2016. Familie Journal har talt med hende.

Hvad er du optaget af lige nu?

– Min værtsrolle i ”Knæk Cancer Live”. Jeg har været med hvert eneste år på nær ét, og det er et dejligt show. Det er umuligt ikke at blive følelsesmæssigt berørt over de skæbner, man bliver præsenteret for. Men det er også meget livsbekræftende. Vi gør netop meget ud af, at cancer kan besejres. Så der er mange historier om læger og sygeplejersker, der træder i karakter, og familier, der kommer styrket igennem deres oplevelser med sygdommen.

Hvad er det bedste ved dit job?

– Afvekslingen. Der er ikke to tv-dage, som er ens. Og så teamworket. Følelsen af at være en del af et helt hold, der arbejder målrettet hen mod at få produktet leveret. Ingen kan jo lave tv alene. Og jeg har nogle forrygende kolleger, der både er målrettede, ambitiøse og fyldt med gode idéer. Når man laver direkte tv, kan selv den mindste fejl ses, så koordinationen betyder alt. Vi skal nærmest fungere som et symfoniorkester.

Mød skuespilleren bag juristen Claudia i DR1's aktuelle serie "Bedrag" her.

Og det værste?

– At skulle lave nyheder, når der ikke er sket noget. Så kan det hurtigt blive en lang dag.

TV 2's og Familie Journals Puk Elgård har haft mange mystiske oplevelser. Læs mere her.

I Familie Journal nummer 43, der kan købes i kioskerne fra den 24. til den 30. oktober 2016, fortæller Cecilie ydermere blandt andet om sit bedste barndomsminde samt en dramatisk oplevelse, hun havde som ung midt i junglen i Congo.

Læs om årets mandlige nyhedsvært her.