Lizandra og Daniel fik en Gabriell

Torsdag, 18. august 2016
af Johan Isbrand, Foto: Privat
Ægteparret Lizandra og Daniel Pultz Larsen optrådte i maj i Familie Journal som hovedpersoner i den første kærlighedshistorie i artikelserien og konkurrencen Danmarks bedste kæreste. Da var Lizandra højgravid. Nu er parret forældre til lille Gabriell Andreas.
Lizandra og Daniel Pultz Larsen, der var med i sommerkonkurrencen Danmarks bedste kæreste i Familie Journal, er blevet forældre til lille Gabriell Andreas Pultz Larsen.

Vinderen af Familie Journals sommerkonkurrence, Danmarks bedste kæreste, er nu udtrukket. Den heldige vinder af en romantisk rejse for to med Nilles Rejser blev Per Jørgensen fra Søndersø, der blev indstillet til prisen af sin kone Lise Møller. Men der var mange oplagte kandidater til titlen. Og hvis man har læst artiklen om Lizandra og Daniel Pultz Larsen fra Nyborg, vil man formentlig give Lizandra ret i, at hun ikke kunne få sig en sødere kæreste end ægtemanden Daniel. Men man vil også huske artiklen for de søde billeder af et forelsket par i meget lykkelige omstændigheder. Og hvis man har spekuleret på, hvordan det videre er gået med Lizandras fine, velvoksne mave, kommer svaret her:

Den 21. juli klokken præcis 17.19 så parrets førstefødte – en velskabt dreng – dagens lys efter en fødsel, der varede 25 en halv time og i øvrigt forløb helt efter bogen. Sønnen har fået navnet Gabriell Andreas Pultz Larsen.

– Gabriel er jo et flot navn i sig selv, men vi blev simpelthen enige om, at det var endnu pænere med to l’er til sidst. Og mellemnavnet Andreas har han naturligvis fået efter sin morfar, fastslår Lizandra og henviser hermed til sin far Andreas P. Nielsen – sangskriver og primus motor i det folkekære orkester Dræsinebanden – der døde en alt for tidlig død af cancer i 2011.

Gabriells mormor er i øvrigt aldrig langt væk. Det nybagte forældrepar deler nemlig hus med Lizandras mor, sangerinden Inge-Marie Nielsen. Blandt andet takket være Daniels talenter som handyman er huset lige så langsomt blevet ombygget til den helt ideelle bolig for et lille familiekollektiv.

­– Og så er der altid en inden for rækkevidde til at holde Gabriell, hvis jeg lige skal have hænderne fri til noget andet, smiler Lizandra.

Læs også: Reddet af kæresten, da hjertet stoppede.

Den stolte mor planlægger at holde barsel frem til juni næste år, hvor hun skal færdiggøre sit speciale som cand.public på Syddansk Universitet. Det er en overbygning på en bacheloruddannelse i medievidenskab med journalistik som tilvalgsfag. Men foreløbig skal den lille nydes i fulde drag.

– Han smiler til os hver dag og har gjort det siden fødslen. Man siger jo, det er reflekssmil, men vi føler, det er vaskeægte smil lige til os, og vi smelter hver eneste gang. Vi er dybt forelskede i vores lille vidunder, siger Lizandra Pultz Larsen.

Læs også: De fandt kærligheden i sorgen.