Opskrifter

Pomle (boller)

Onsdag, 16. oktober 2013af Redaktionen
Det mættende gærbrød til det sønderjyske kaffebord.

Ingredienser til Pomle (boller)

(16 stk.)

50 g gær
1½ dl mælk
125 g smør
2 æg
2 tsk. kardemomme
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
500 g mel
Æg til pensling

Fremgangsmåde til Pomle (boller)

Rør gæren ud i mælken og tilsæt smeltet smør og æg. Rør kardemomme, sukker, salt og det meste af melet i. Ælt dejen godt igennem med resten af melet og lad den hæve under et fugtigt klæde i 1 time. Form dejen til boller, sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl med æg og bag bollerne ved 225° i 15 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Fedtkager
Grovbrød


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop