Opskrifter

Æblemuffins

Torsdag, 26. februar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag nemme og lækre æblemuffins med hasselnødder

Opskrift på æblemuffins

(12-16 stk.)

½ dl olie
¾ dl kærnemælk
140 g sukker
75 g brun farin el. rørsukker
2 æg
50 g hasselnødder
180 g hvedemel
½ tsk. stødt kardemomme
½ spsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
400 g æbler

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage

Sådan laver du æblemuffins

Rør olie, kærnemælk og de to slags sukker sammen med æggene og tilsæt de hakkede hasselnødder.

Bland mel, krydderier, salt og bagepulver og rør det i mælkemassen. Befri æbler for kernehuse, men lad skrællen blive på, skær i små tern og vend dem i dejen.

Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 180º i ca. 25 min.






Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.