Opskrifter

Ananas-chokolademousse

Fredag, 17. april 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Forkæl dine gæster med en lækker og blød anannas-chokolademousse

Opskrift på ananas-chokolademousse

(4 pers.)
1 dåse ananas i skiver, 560 g
125 g god mørk chokolade
10 g smør
2 æggeblommer
¼ l piskefløde

Pynt:
1 dl piskefløde
Resten af ananassen

Sådan laver du ananas-chokolademousse

Lad ananassen dryppe af i sigte, gem saften.

Bræk chokoladen i små stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med 2 spsk. ananassaft og smør.

Smelt chokoladen ved svag varme, rør blandingen ensartet og tag gryden fra varmen.

Skær ananaskødet i små tern. Kom ca. 200 g ananaskød i den smeltede chokolade sammen med æggeblommerne. Pisk fløden stiv og vend den i.

Kom moussen i 4 portionsglas og stil dem i køleskabet 2-3 timer. Pisk fløden stiv. Pynt moussen med flødeskum og ananas.

Flere opskrifter på chokolade-desserter

Chokolade i desserter