Anettes squashkage

Saftig squashkage med solsikkekerner og på toppen en lækker ostecreme med kanel.
Af
af Kristina Marckmann
Squashkage med solsikkekerner og kanel bagt i springform. Derpå smurt med en ostecreme med kanel

Ingredienser til Anettes squashkage

3 æg
250 g sukker
2½ dl olie
400 g squash
325 g mel
¼ tsk. bagepulver
2 tsk. natron
½ tsk. salt
2 stk. vaniljesukker
3 tsk. kanel
45 g solsikkekerner

Creme:
200 g flødeost
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel

Alternativ til Anettes squashkage: Upside-down appelsinkage

Fremgangsmåde til Anettes squashkage

Pisk æg, sukker og olie godt sammen. Riv squashen og vend den i. Bland mel, bagepulver, natron, salt, vaniljesukker, kanel og solsikkekerner og rør det i æggemassen til en ensartet dej. Kom dejen i en smurt springform (28 cm) eller en 24 x 32 cm stor bradepande og bag den ved 180° i 50 min. 
Pisk ingredienserne til cremen sammen, fordel den over kagen og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.