Bær-mandelclafoutis

En dejlig ovnpandekage med bær
Af
af Redaktion

(6 pers.)

400 g blandede bær (hindbær, blåbær og brombær)

Dej
50 g finthakkede mandler
2 spsk. mel
100 g rørsukker
2 hele æg
2 æggeblommer
2½ dl fløde

Fordel bærrene i bunden af en ildfast form, ca. 24 cm i diameter. Bland de øvrige ingredienser ligesom en pandekagedej. Hæld den over bærrene. Bages på midterrillen ca. 40 min. ved 200°, til den er let hævet og gyldenbrun. Spises lun.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find mere bagværk her...
Ferskentærte med mandelcreme
Små hindbærtærter
Cheesecake med icing og jordbær

Prøv også nogle lækre chokoladekager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.