Opskrifter

Blåbærpie

Mandag, 30. juli 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Jytte Hansen fra 7200 Grindsted. Se hendes opskrift på blåbærpie her

180 g mel
160 g smør
2 spsk. sukker

Fyld
6 æg
5 spsk. sukker
6 spsk. fløde
Revet skal af 1 usprøjtet citron
300 g blåbær

Hak smørret ud i mel blandet med sukker, ælt dejen sammen med let hånd og stil den koldt i 1 time. Tryk dejen ud i en 24 cm tærteform og forbag tærtebunden i 10 min. ved 200°. Pisk æg, sukker, fløde og revet citronskal sammen, fordel blåbærrene i tærtebunden og hæld æggemassen over. Bag tærten nederst i ovnen ved 200° i 40 min., til æggemassen har sat sig, drys med flormelis og server.

Bageopskrift: Jytte Hansen

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Chokoladeroulade med bær og fløde
Citron-myntekage med marinerede bær
Kiwitærte med jordbær




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop