Opskrifter

Brødtorte

Mandag, 28. oktober 2013af Redaktionen
Byd på en skøn sønderjysk rugbrødslagkage.

Ingredienser til brødtorte

6 æg
250 g sukker
100 g nødder
100 g revet rugbrød
1 tsk. bagepulver
5 dl piskefløde
50 g nødder
2 spsk. chokoladespåner

Fremgangsmåde til brødtorte

Del æggene og pisk hviderne stive. Rør sukkeret i hviderne lidt ad gangen og derefter æggeblommerne en ad gangen. Fordel dejen i 3 smurte lagkageforme, bag bundene ved 225° i 10 min. og lad dem køle. Pisk fløden til skum og læg bundene sammen med flødeskummet. Smør et tyndt lag flødeskum på toppen og pynt med hakkede nødder og chokoladespåner.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Bismarck-eg
Højer riskage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop