Opskrifter

Choko-surprise med marcipan

Fredag, 11. marts 2011af Redaktion
En fin kage med syltetøj i midten

(16 stk.)

200 g mel
200 g smør
4 æg
200 g sukker
200 g Odense Mørk Chokolade
160 g Odense Ren Rå Marcipan

Pynt
Flormelis og jordbærmarmelade

Smelt mørk chokolade over vandbad. Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk i 30 sek. Vend mel og den smeltede chokolade i og pisk yderligere 1 min.
Kom chokolademassen i 16 smurte, ildfaste forme eller foliekapsler (6 cm i diameter). Skær 16 skiver marcipan (ca. 1 cm i tykkelse) og læg en i hver form og tryk den lidt ned i chokolademassen. Bag ved 200° i 12-15 min. Afkøl på rist.
Kom en god skefuld marmelade på hver choko-surprise og drys med lidt flormelis.

Bageopskrift: Odense Marcipan


Find flere opskrifter her...
Trippelchokoladekage
Små chokoladetærter med pekannødder
Nøddekage med chokoladecreme og jordbærskum

Find flere chokolade-fristelser her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop