Opskrifter

Chokolade-marengs

Onsdag, 18. april 2012af Redaktion
Luftige og super lækre, du kan lige så godt bage dobbelt portion, for de forsvinder lynhurtigt

(7-8 stk.)

4 æggehvider
3 dl sukker
Lidt mørk chokolade

Bland æggehvider og sukker i en skål. Sæt skålen i vandbad og varm op til ca. 60-65°, mens du pisker. Det er vigtigt, at både skål og piskeris er rene og tørre, når du skal piske marengsen. Tag skålen af varmen og pisk, mens marengsen køler af. Smelt chokoladen og hæld den over marengsmassen og vend rundt en gang eller to. Kom marengsmassen i 7-8 muffinsforme. Bag kagerne ved 125° i ca. 1 time.

Tip: Lad evt. de færdigbagte marengs stå i den slukkede ovn natten over, lad ovnlågen stå på klem.

Opskrift: Boel Ottmer

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Find flere opskrifter her...
Marengs med jordbær
Tranebærtærte og marengs
Æbler med lakridsmarengs

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop