Opskrifter

Chokoladekage med hindbærfløde

Onsdag, 24. juli 2013af All Over Press
En himmelsk dessertkage

Ingredienser til chokoladekage

(Ca. 12 stk.)

150 g smør
150 g mørk chokolade
170 g sukker
3 æg
90 g hvedemel
2½ tsk. vaniljesukker
Et nip salt

Hindbærfløde
1½ dl piskefløde
1½ spsk. sukker
150 g frosne hindbær

Pynt
Friske hindbær og evt. et par mynteblade

Fremgangsmåde til chokoladekage

Smelt smørret, hak chokoladen og lad den smelte i det varme smør under omrøring. Lad det køle af. Rør resten af ingredienserne i. Kom dejen i en smurt springform på ca. 24 cm. Bag tærten ved 170º nederst i ovnen i ca. 15-20 min. og lad den køle af.

Hindbærfløde: Pisk fløden med sukker. Vend de let optøede hindbær i flødeskummen. Kom cremen på kagen lige inden serveringen.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Tyttebærkage med chokoladetrøffel
Chokoladekage med blåbær og ost

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop