Opskrifter

Chokoladekager med brombærcreme

Onsdag, 3. oktober 2012af Redaktion
Skønne chokoladeruder med brombær til dessert

(Ca. 15 stk.)

100 g smør
100 g hvid chokolade
2 æg
100 g sukker
50 g hvedemel
50 g mandelmel
1 usprøjtet lime
50 g grofthakkede mandler

Creme
150 g mascapone
2 spsk. brombærsyltetøj
50 g friske brombær

Smelt smør og chokolade over vandbad. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, mandelmel og fintrevet limeskal, vend det i æggesnapsen og fold chokoladesmørret i. Hæld dejen i en smurt bradepande på 15 x 25 cm med bagepapir i bunden og drys de hakkede mandler over. Bag kagen ved 175° i 40 min., lad den køle og stil den i køleskab i mindst et par timer, til den er helt kold. Rør mascapone med blåbærsyltetøj og skær kagen ud i små ruder. Server kagerne med en skefuld creme og friske bær på toppen.

Bageopskrift: Aase Dotterud

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Blåbærkage med limelåg
Kage med trøffel og vaniljecreme
Nødde-brombærlagkage




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop