Opskrifter

Citronfromage

Onsdag, 19. september 2012af Redaktion
En rigtig god klassiker! Skøn citronfromage

20 min. + mindst 2 timer på køl

4 blade husblas
3 pasteuriserede hele æg
100 g sukker
1 usprøjtet citron
2½ dl piskefløde
Kandiseret citronskal

Læg husblassen i blød i koldt vand og pisk æg og sukker luftigt. Smelt husblassen med ½ dl citronsaft og rør den i æggesnapsen sammen med 1 spsk. fintrevet citronskal. Pisk fløden stiv og vend ¾ i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i serveringsskåle og stil dem tildækket, til de er helt stive. Stil dem tildækkede i køleskabet. Pynt med flødeskum og kandiseret citronskal og server.

Opskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Find flere opskrifter her...
Fyldte dessertpandekager
Mors æblekage
Gammeldagsvafler




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop