Opskrifter

Fastelavnsboller

Tirsdag, 14. februar 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anna W. Jensen fra Sorø. Se hendes opskrift på fastelavnsboller her

(18 stk.)

500 g mel
2 spsk. sukker
250 g smør
50 g gær
3 dl cremefraiche 18%

Remonce
50 g marcipan
50 g smør
50 g sukker
Æg til pensling
100 g flormelis
1 spsk. vand
Lidt frugtfarve
Sukkerkrymmel

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bland mel og sukker og hak smørret i. Rør gæren ud i lidt af cremefraichen og kom det i melblandingen sammen med resten af cremefraichen. Saml dejen og lad den hæve tildækket i 40 min. Rør marcipan, smør og sukker sammen, rul dejen ud i 30 x 60 cm og skær den ud i firkanter på 10 x 10 cm. Kom en skefuld remonce på hver firkant og fold hjørnerne ind mod midten. Lad bollerne efterhæve på bagepladen i 20 min., pensl med æg og bag dem ved 200° i 20 min. Rør flormelis, vand og frugtfarve sammen til en glat glasur og dekorér bollerne.

Bageopskrift: Anna W. Jensen

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Fastelavnsboller med appelsin
Fastelavnsmasker
Kattekonge-krone

Få god inspiration til fastelavnsfesten her...

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop