Opskrifter

Frisk ostekage

Lørdag, 3. marts 2012af Redaktion
Kagen er anderledes end andre ostekager, den er nemlig bagt med hytteost

Bund
300 g hytteost
300 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g smør
180 g sukker
4 æg
125 g tørrede
abrikoser
100 g hakkede
valnødder
1 dl appelsinjuice
1 usprøjtet citron

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Glasur
1 dl appelsinjuice
50 g sukker
150 g abrikoser
2 spsk. smør

Pynt
Mynteblade

Pisk æg og sukker til en luftig masse. Kom nødder, hakkede abrikoser og citronsaft og -skal i. Rør osten glat i en blender og kom mel og bagepulver i. Rør det forsigtigt ind i æggemassen. Smelt smørret, bland det med juicen og rør det i dejen. Kom dejen i en smurt, 24 cm springform. Bag kagen på nederste rille ved 190° i 1 time.
Kog juice, sukker og strimlede abrikoser i en gryde, til abrikoserne er møre. Rør smørret i og hæld den varme glasur over kagen. Pynt evt. med mynteblade.

Bageopskrift: All Over Press

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Banankage med ingefærglasur
Brownies med ostecreme
Chokoladekager med flødeost










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop