Opskrifter

Gerdas rismelskage

Torsdag, 27. september 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Gerda Hansen fra 6520 Toftlund. Se hendes opskrift på rismelskage her

300 g smør
400 g sukker
4 æg
400 g rismel
½ tsk. mandelessens
Rasp

Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Rør rismel og mandelessens i og fyld dejen i en smurt, raspdrysset springform. Drys kagen med rasp og bag den ved 200° i 1 time.

Bageopskrift: Gerda Hansen

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Blåbærkage med limelåg
Nemme mandelhorn
Kugelhopf




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop